Wegens familieomstandigheden is Villa de Wael voor onbepaalde tijd gesloten.

In Villa de Wael is een exclusieve Bed & Breakfast gevestigd, genaamd Residentie ‘Villa de Wael’ . U wordt hier gastvrij ontvangen door gastheer en gastvrouw Joep en Trudie. De Residentie beschikt over 4 sfeervolle, luxe kamers en 1 sfeervolle, luxe suite die u een warm welkom bieden. De badkamers zijn ingericht met exclusief Engels sanitair van St. James.

In de salon van de villa bevindt zich de ontbijtruimte waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.

De villa is stijlvol ingericht met oog voor detail. De kleuren zijn rijk, de inrichting voornamelijk victoriaans met een vleugje barok.

De kamers liggen allen op de 1e verdieping van de villa. Twee kamers zijn gelegen aan de voorzijde met uitzicht op het badhotel. Twee kamers zijn gelegen aan de achterzijde met uitzicht op de prachtige grote tuin.

De suite is gelegen op de begane grond, aan de voorzijde van de villa met uitzicht op het badhotel. De suite beschikt over een extra eigen ingang en een beschut terrasje aan de voorzijde.

 

Boddaert


Suite “Boddaert”
De luxe en comfortabel ingerichte suite is gelegen op de begane grond, aan de voorzijde van de villa met uitzicht op het badhotel. De suite bestaat uit twee kamers en beschikt over een extra eigen ingang met een beschut terrasje aan de voorzijde.

Lees meer

Elisabeth


Kamer “Elisabeth”
De kamer ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis met uitzicht op de tuin. De kamer is luxe en comfortabel ingericht en heeft een groot balkon aan de achterzijde van het huis.

De badkamer en-suite is uitgevoerd in een exclusieve Engelse stijl. Alles is aanwezig om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen.

Lees meer

Willem Reinbrand


Kamer “Willem Reinbrand”
De kamer ligt op de eerste verdieping aan de voorzijde van het huis met uitzicht op het badhotel. De kamer is luxe en comfortabel ingericht en heeft een binnenbalkon aan de voorzijde van het huis.

 De zeer ruime badkamer, uitgevoerd in een exclusieve Engelse stijl, bevindt zich tegenover de kamer. Alles is aanwezig om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen.

Lees meer

Clementine


Kamer “Clementine”
De kamer ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis met uitzicht op de tuin. De kamer is luxe en comfortabel ingericht en heeft een groot balkon aan de achterzijde van het huis.

De inloop badkamer is uit-gevoerd in een exclusieve Engelse stijl. Alles is aanwezig om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen.

Lees meer

Henri Eduard


Kamer “Henri Eduard”
De kamer ligt op de eerste verdieping aan de voorzijde van het huis met uitzicht op het badhotel. De kamer is luxe en comfortabel ingericht en heeft een groot balkon aan de zijkant van het huis.

De inloop badkamer is uitgevoerd in een exclusieve Engelse stijl. Alles is aanwezig om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen.

Lees meer